ORIBI ID-Solutions ontvangt ISO 27001:2022 certificering
Uitgevoerd door DEKRA

ORIBI ID-Solutions ontvangt ISO 27001:2022 certificering

ORIBI ID-Solutions heeft het ISO 27001:2022 certificaat ontvangen van test- en certificeringsbedrijf DEKRA. Deze certificering bevestigt dat wij voldoen aan de hoogste ISO normen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit geldt specifiek voor de ontwikkeling, implementatie, inrichting en het beheer van software voor identiteits- en toegangsbeheer (IAM), evenals de validatie van kennis, certificaten en diploma's van identiteiten. Naast de ISO 27001:2022 certificering zijn we trots te melden dat ORIBI ID-Solutions met succes is hergecertificeerd voor ISO 9001:2015. Deze norm onderstreept onze voortdurende focus op kwaliteitsmanagement en klanttevredenheid. 

Wat betekent dit voor onze klanten? 

De recente ISO 27001:2022 certificering van ORIBI ID-Solutions door DEKRA vormt een belangrijke mijlpaal voor zowel onze organisatie als voor u als klant. Voor u betekent dit dat wij continu investeren in het verbeteren van onze processen en systemen, zodat wij u altijd de hoogste kwaliteit van dienstverlening kunnen bieden. Naast deze prestatie toont de hercertificering voor ISO 9001:2015 aan dat onze interne processen volledig op orde zijn. Hierdoor kunnen we nog klantgerichter werken en de tevredenheid van onze klanten verder verhogen. We besteden bijzondere aandacht aan het beheersen en waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarbij spelen zowel onze primaire als secundaire processen een cruciale rol in het waarborgen van voortdurende verbetering.

Met het behalen van deze certificeringen tonen we onze toewijding aan het beschermen van uw privacy en gegevens. U kunt erop vertrouwen dat wij uw gegevens zorgvuldig en veilig beheren.