‘’De keuze voor ORIBI ID-Solutions was logisch en vanzelfsprekend.’’
Gemeente Dijk en Waard

‘’De keuze voor ORIBI ID-Solutions was logisch en vanzelfsprekend.’’

We zijn verheugd om te delen hoe de Gemeente Dijk en Waard, ontstaan uit de fusie van Langedijk en Heerhugowaard, haar dienstverlening naar een hoger niveau heeft getild met de gezichtsvergelijkingstechnologie van ORIBI. Dankzij deze keuze zijn identiteitsverificaties sneller en nauwkeuriger geworden, wat heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de klanttevredenheid. Door middel van de nieuwste camera’s en slimme integraties bij onze vernieuwde balies zijn we erin geslaagd om de dienstverlening verder te optimaliseren. Burgers waarderen de professionele aanpak en onze medewerkers profiteren van de uitgebreide training en ondersteuning die ORIBI biedt.

💡Een speciale dank aan Gemeente Dijk en Waard voor het vertrouwen in ORIBI. Samen maken we het verschil voor inwoners door innovatie en professionaliteit.

Benieuwd naar hoe ORIBI uw gemeente kan ondersteunen? Lees de volledige use case hieronder en ontdek waarom ORIBI de ideale partner is voor elke gemeente die streeft naar innovatie en excellentie in dienstverlening.